Aktuálně 2024 - červen

18. dubna (po uzávěrce příspěvků do květnového vydání Moravskotřebovského zpravodaje) proběhlo v Lanškrouně krajské kolo soutěže jazzových a tanečních orchestrů ZUŠ. HOBBY BAND se svým výkonem získal 1. cenu s návrhem na postup do ústředního kola a to v tomto obsazení: Václav Pavelka – saxofon, Vít Pavelka – kytara, Hana Dokoupilová – klávesy, Jan Haas – baskytara, Ondřej Klíč – bicí nástroje, Janek Michalčák – perkuse. Ondřej Klíč navíc obdr žel i zvláštní cenu za sólový instrumentální výkon. Soubor má také v plánu zahrát na 4. ročníku celostátní soutěžní přehlídky komorních souborů Svitavské komoření.

Před námi je poslední měsíc školního roku a ten je každoročně završen slavnostním vyřazením absolventů a pasováním prvňáčků. Letos se uskuteční 13. června v 17.30 v koncertním sále ZUŠ.

Tento měsíc se také uzavře dlouhá řada Podvečerů s múzami a to ve čtvrtek 6. června v 17.30 hod.

Poslední pozvánka se týká řady třídních koncertů, které se konají v této posloupnosti: 6. (p. uč. Alexandra Vrátilová), 5. 6. (p. uč. Lenka Aberle), 11. 6. (p. uč. Tamara Mengrová) a 18. 6. (p. uč. Alexandra Vrátilová).

Od 17. června také započne přijímání nových žáků pro školní rok 2024/2025 v čase od 14.30 do 16.00. ZUŠ doporučuje červnový termín vzhledem ke kapacitě jednotlivých oborů.

Aktuální informace podrobnosti k jednotlivých akcím najdete na našich webových stránkách

Kontakt

Image
Příspěvková organizace města
Zámecké nám. č.o. 1, č.p. 185
Moravská Třebová
571 01

Partneři školy

Image